Nejnovější recenze ze sekce Odvlhčovače vzduchu
- výkonný, tichý, malý.
- cenna by mohla být ještě o něco nižší
s přístrojem jsem zpokojený, jen mohl stát o několik set méně.
- Spolehlivost, rychlost, dobrá komunikace
- Nemám nic
Tuto společnost doporučuji, hlavně pro jejích přehlednost www skránek, jejich velice příjemné ceny a také pro dobrou komunikaci se zákazníkem. Myslím, že u této společnosti mám objednané ještě další zboží,která momentálně není na skladě. Toto svědčí o tom, že mají kvalitní zboží, dobré ceny a rychlou obrátku zboží.
- je tichý
- Pěkný design
- Odvlhčovací výkon
- Jednoduché ovládání
- Vlhkoměr
- Hlučnost, ale ta je u těchto přístrojů normální a těžko se jí lze vyhnout
- Spotřeba, ale ani té se nelze vyhnout a pořád to je lepší než místnost přetápět a pak intenzivně větrat (odvlhčování vyjde určitě levněji)
Odvlhčovač vyřešil problém se zvýšenou vlhkostí v naší ložnici. Ke spokojenosti jej používáme už několik měsíců a díky němu jsme vyřešili problémy s tvořící se plísní na zdi. Nachytanou vodu lze použít např. k zalévání květin nebo k žehlení, v podstatě z odvlhčovače získáváte demineralizovanou vodu. Používáme jej jen podle potřeby a několik hodin. Oproti téměř neúčinným tabletám (chemické odvlhčovače) pokaždé odvlhčí okolo 0,5 až 1 litru vody.
Doplnění: sezóna odvlhčování již pro letošek skončila a díky tomuto odvlhčovači se již na zdech neobjevila vůbec žádná plíseň. Ukázalo se, že použití odvlhčovače bylo velmi dobré rozhodnutí. Byla to vlastně jediná schůdná cesta, jak se zbavit problému s plísněmi. Rozhodně doporučuji ke koupi.
- Výkonný, není drahý.
Spokojenost s výrobkem i dodavatelem.
- malá spotřeba energie a nízká provozní hlučnost
- zatím nevím
dobrý odvlhčovací výkon za dostupnou cenu
- Nízká cena, rozměry
- Absolutně nefunguje. Umístěn ve vlhké místnosti (vzniká plíseň v koutech, rosí se okna) Na jednu tabletu po cca třech týdnech vylito tak 3 dcl vody.
Nedoporučuji. Jsou to vyhozené peníze.
- Vysoký výkon
- Nízká hlučnost
- Řemeslné zpracování
- Ventilátor běží ikdyž je dosaženo požadované vlhkosti
- Přístroj si nepamatuje nastavení, ale při každém zapnutí se musí nastavovat znovu, což sice není složité, ale přesto zbytečné.
Výborný přístroj s (na dnešní dobu) drobnými nedostatky v ovládání.
- "Účinně bojuje proti nadměrné vlhkosti .." - dobrá reklama, jediné plus
- Naprosto nefunkční - umístěno v zimní zahradě, teplota kolem 18°C, vysoká vlhkost, orosená skla. "Výkon" za 24 hodin 0.02 l, tedy 2 cl.
Výrobek sice absorbuje vlhkost, ale je to jako kdybyste si koupili v hračkářství dětské autíčko a chtěli s ním jet po dálnici. Jestli chcete účinně snížit vlhkost musíte investovat více než 3.000,- Kč a zakoupit el.odvlhčovač.
- Vzhled výrobku
- Trochu větší spotřeba el. proudu při provozu proti jiným s podobným výkonem ale také dražšími.
Využívám jej pro prostor o 20 m3. A proto, že se doporučuje nakopupit odvlhčovač o výkonu 3x větším než je prostor tak vyhovuje.
- výkon
- dizajn
primeraný výkon k spotrebe energie
zatal pracuje perfektne
dobre, menej vhodný na prenášanie pre ženy (do podkrovia)
doporučil
lebo sa mi páči
neuvádzam
- lehká ovladatelnost
- časovač vypnutí
- velký zásobník na vodu
- opravdu funkční
- hlučný
- spotřeba
Doma máme mnohem čistější vzduch s nižší vlhkostí. Na vytápění to nemělo vliv. (nemuseli jsme větrat v mrazech -10°C)
- je jednoduchý na ovládání
- je tichý
Potřeboval jsem více menších odvlhčovačů do sklepa, tento splňil mé požadavky a nyní již všechny pracují bez nutnosti další obsluhy.
- Mobilita, rozměry, výkon, cena
- Malý objem nádržky na kondenzát
Nákup se vyplatí
- Uspokojivý výkon. Za provoz 4 dny (cca 8 hodin denně) dokázal vytáhnout 10 l vody. Splnil naše očekávání.
Velká spokojenost.Vřele doporučuji.
- Uz prvni den bylo viditelne, ze vlhka zed zacina schnout. Po cca. 4 dnech byla zed uplne sucha, i kdyz odvlhcovac poustim jen na 3 az 4 hodiny denne.
- Prestala se nam rosit okna.
- Netusim proc ma pristroj dle popisu tlacitko na topeni, kdyz na pristroji neni popsane a ani nefunguje.
Jsem velice rada, ze jsme tento odvlhcovac koupili, protoze jsme se po dlouhodobem boji snad konecne zbavili vlhkosti a s tim spojene plisne v dome.
- Za tuto cenu supr výkon.
- Recenze nelhaly.
Co dodat mám ho týde v bytě a nestačím se divit už jsem vylil 21 litrů vody!!! Přestaly se mi rosit plastová okna.
- To co jsme od něj při koupi očekávali odvlhčovač beze zbytku splnil. Zcela vymizely vlhké rohy ve všech místnostech, kde jsme ho nechali opakovaně několik hodin či přes noc běžet. Vlhkost či dokonce plíseň se zatím nevrací. Již nejsou orosena okna či mokré dlaždice v koupelně. Prádlo uschne o dost rychleji. Hluk, který přístroj dělá není nijak nepříjemný ani na nejvyšší výkon, i když na spaní to rozhodně není ani při tom tichém nastavení. To co dokázal v našem starém rodinném domku za pár dní jsme ani nečekali. Koupě a peněz za něj rozhodně nelitujeme.
- Na přenášení není nejlehčí. Před přenesením na jiné místo je třeba vždy vylít zkondenzovanou vodu ze zásobníku, i když není plný, ale to v zásadě zase takový problém není.
Přístroj, který dle mého dobře dělá to, na co je určený. My jsme s ním určitě spokojeni, pomohl nám vyřešit velký problém.
- Tichý a výkoný, dobrá cena .
Ardes 590 nám vysušil za týden mokrou zeď v ložnici, pracuje asi 12hodin přez den. A i když místost není vytápěná, pracovali při nízké teplotě bez problémů.