Nejnovější recenze ze sekce Odvlhčovače vzduchu
+ dobrá cena
+ otvor pro vylití vody
- tichý, malá spotřeba.
- Vysouší méně, než jsem čekala.
- Odvlhcuje podle očekávání za tu cenu
- Nízká hlučnost spotreba
- Popis neodpovídá produkru
- Žádná regulace spotřeby nebo časovač pouze jedno tlačítko na zapnuti
- Používám v jak digestoř.
- Čistí vzduch od pachů
- Velký
- neni hlučný a je velmi výkonný
- Velmi snadná obsluha
- Výkon pro odvlhčování
- Kolečka pro manipulaci
- Aplikace do mobilu pro ovládání a kontrolu stavu
- Možná trochu větší hlučnost než je udáváno, ale ve sklepě to nevadí.
- Aplikace neposílá upozornění na plnou nádržku, škoda
Pro naše potřeby naprosto dostačující odvlhčovač. Bohužel aplikace do mobilu není dostatečně dotažená. Jinak ale doporučuji.
Tichý a výkonný.
- Hledal jsem malý kvalitní produkt s manuálním vypínačem, aby šel napojit na časovač. Přístroj je relativně tichý.
- Přístroj běží několikrát denně a nádržka na vodu se plní. Za tu cenu jsem čekal možná něco výkonnějšího.
- funguje jak má
- je hlučný
- Jednoduché ovládání
- Časovač
- Noční provoz - tichý chod
Pořízeno do koupelny bez okna, nemožnost řádného větrání, tvoření plísní atd. Vyzkoušeno již všechno možné. Již po prvním použití nadšení - zázrak !!! Konečně něco co skutečně funguje, takže nelituji vůbec této investice. Mohu jen doporučit.
splňuje očekávané, škoda, že zde není automatické denní opakování ,,,,,
- zatím funguje k mé spokojenosti
- spolehlivý
- tichý
- Splňuje co jsem očekával.
Líbí se mi, že kromě odvlhčování může fungovat jako čistička. Zatím zkušenost dobrá, jde krátce.
- Tichý provoz
- Účinný odvlhčovač vhodný do domácnosti
- Po 4 dnech provozu naprostá spokojenost
Přístroj je výkonný, tichý, mobilní, elegantní. První noc nakapalo 1500 ml vody /po malování/. Ukazuje vlhkost v místnosti. Nemusí se přenášet, má kolečka, jedem, kam potřebujem. Zabere málo místa. Jsem ráda, že jsem poslechla recenze a koupila ho.
- Tichý a výkonný.
Tichý provoz