Poradna Sinclair CFO-20N

Autor: Jirka | Vloženo: 08.12.2013 000 12:36 | Témata: Poradna Sinclair CFO-20N

Jirka

Jirka

Časovač

Dobrý den, chci se zeptat, na jakém principu funguje časovač? Je to odkrokováno, tak že zapnutí/vypnutí můžeme nastavit např. po 2, 4, 6, atd. hodinách, nebo se dá nastavit konkrétní čas? Zajímá mě prioritně zapnutí. Mám představu nastavit si přístroj, aby se mi zapnul např. vždy o půlnoci a běžel např. 8 hodin. Je to takto možné?
Je nutné časovač nastavovat každý den?
Fungovat s časovatelnou zásuvkou zřejmě nebude, že? Při sepnutí zásuvky bude potřebné zřejmě i fyzicky zapnout přístroj...
Díky za info!

  • 8. prosince 2013 - Oficiální zástupce obchodu Vzdušín.cz

    Dobrý den,

    Model CFO-20 má opravdu jen časovač nastavitelný na 2,4 nebo 6h. Jediný model s 24h programovatelným časovačem, který znám, je Stadler Form ALBERT. Podobnou funkci lze docílit i při použití externího časovače s modely, které disponují funkcí autorestartu, tj. zapnou se při odpojení a znovuzapojení do proudu. V případě zájmu použijte našeho průvodce výběrem odvlhčovače, kde přístroje s touto funkcí najdete:

    http://www.vzdusin.cz...

    S pozdravem

    Vojtěch Brdička

    Vzdusin.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne (1)
    • Jirka

      8. prosince 2013 - Jirka

      Dobrý den, děkuji za info.
      Ještě bych měl dotaz k nádržce - je z neprůhledného plastu, má jen miniaturní průhled na stav hladiny vody. Má nějaký výrazný plovák, který je v té štěrbině vidět, nebo se dá spoléhat jen na signalizaci naplnění? Jakým způsobem signalizuje?
      A předpokládám správně, že po naplnění se přístroj zastaví?

      A ještě další dotaz - má funkci, že když dojde ke snížení vlhkosti na požadovanou nastavenou, přístroj se vypne? A vypne se, nebo přejde jen např. do režimu čištění vzduchu (má vůbec tuto funkci?)?
      Díky za info.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.