Nejnovější recenze ze sekce Odvlhčovače vzduchu
- Používáme týden a zatím spokojenost.
- Skutečně velmi výkonný, výborně čistí vzduch. Mám starou a vlhkou chalupu a odvlhčování se díky přístroji daří.
- Nepříliš dobrý a podrobný manuál. Např. jsem nezjistila, jak přístroj připojit k WiFi.
- Jede
- Hluk
- Funkční, dělá co má.
- Možnost nastavení cílové vlhkosti
- Transportní kolečka
- Dostačující výkon na domácí použití
Vysoušeč rozšířené značky. Nevím, jak bude čistit filtr. Snad nebude potřeba kupovat nový.
Velmi spokojen
- Funguje
Je super vlhkost stahnuta proste to funguje.
- Slabší citlivost WiFi
Odvlhčuje, ale ne tak intenzivně, jak je napsáno v popisu. Ve sklepě 90 procent vlhkost, po třech dnech provozu nonstop klesla na 89. Každý den " nasbírá" cca 1 litr vody.
Není co vytknout.
- Malý,ale šikovný.
- Malý objem nádobky na kondenzát. Naplněnou na maximum je problém při vyjímání a manipulaci nerozlít !!
Malý ale šikovný, cena přijatelná.
Funguje jak má. Kupuji druhý i do firmy.
Snadná manipulace, tichý chod, hezky doplněk
odčerpá opravdu velké množství vody
- Zatím jen chvíly v provozu, ale vše co bylo napsáno v popisu bez problému dělá. Takže zatím spokojenost.
Po několika vyzkoušení splnuje vše co bylo popsáno v popisu, takže nemám žádné připomínky.
- spokojenost
- Kvalitní zpracování
- Snadná obsluha
- Velmi výkonný
- Mírně hlučný, ale to kompenzuje výkonnost přístroje.
Osobně jsem koupil tento produkt po přečtení dobrých recenzí.
Přístroj je lehký, kabel do zásuvky je dostatečně dlouhý.
Ovládání je jednoduché.
Nádobka na vodu má průhledný plast na to kde je vidět výška hladiny v nádobce.
Přístroj má funkci odvlhčovače a i sám se dokáže přepnout na odmrážení.
Menší mínus je vyšší hlučnost,s puštěným přístrojem neusnete ( je to jako stolní ventilátor).
Doporučuji všem k nákupu.
- Efficient
- Noisy
nevím, není
Vlhkost v místnosti nad 60%. Po několika dnech klesla na 53%,ale musí být zapnutý trvale.Trochu hlučnější v noci,ale dá se na to zvyknout. Uvidíme o kolik se zvedne spotřeba elektrické energie.
Rohnson R-9002
Přidáno: 19. listopadu 2024
(naposledy upraveno 19. listopadu 2024)
Zakoupeno v Rohnson
- Malý prostor odvhčuje dobře.
- Adaptér se docela dost zahřívá.
Funguje tak jak má... Máme již jeden zakoupený pár let dozadu... Spokojenost..