Nejnovější recenze ze sekce Odvlhčovače vzduchu
Odvlhčovač splnil mé očekávání
Příjemný design, což je samozřejmě to nejposlednější - ale přeci....funkce sušení prádla je opravdu skvělá věc. Jinak po zateční do stropu a zdí v době rekonstrukce domu je k nezaplacení. Jsem velmi spokojená
Ve starším domě, v mém případě 150 let starém, je odvlhčovač velmi praktický. Ačkoliv mám dobrou izolaci, dům byl podříznutý, vlhkost se občas objeví. Takže je toto velmi levné a efektivní řešení. Funkce sušení prádla je k nezaplacení.
Alza už mi formulář na recenzi posílá po 3. Znova tedy zvořile odpovím. Zakopeno na základě doporučení, stroj není zrovna tichý, ale za prodejní cenu jsme spokojeni.
- Funguje super
- Velikost
- Tichy chod
- Naucit se rychle vkladat nadobu na vodu
Za ty penize kvalitni a funkcni vyrobek
- Výkonný
- Informační displej a ovládání na zařízení i v aplikaci
- Při každé změně nastavení provozu (časovač, výkon, zap/vyp) hlasitě pípá
Velice povedený odvlhčovač s pěkným designem a dostatečným výkonem. Jediné, co zamrzí, je to, že má sice "sleep" mód větráku na noční provoz, aby byl tichý, ale při jakékoliv změně neustále velmi hlasitě pípá, což v noci hodně ruší. Pípání nelze bohužel nijak vypnout.
- Mobilní, lehký,tichý, výkonný, adsorpční a doopravdy funguje i při 0 C.intuitivní ovládání, nádobka ideální na prostor cca 30m2 výška stropu 2,2m, usporný spotřeba při nizkém výkonu 240W/h,středním 580W/hod,vysokém včetně ionizace a ofuku630W/hod, ionizace oceňujeme a rozptyl vzduchu, možnost vysoušení prádla funguje dobře a vlhokoměr je po zapnutí taky správně vykalibrován, nezávysle otestováno.Madlo je stabilní na přenos.
- Nemožnost dálkově ovládat WI-FI, když je zcela nový tak než se mechanika vyčichne tak to trošku trvá.
Tento produkt od společnosti WOODS je super, jsme nadmíru spokojeni.Zvažuje koupi ještě do sklepa a suterénu, poněvadž se osvědčil i velmi chladných místnostech.Ti co si ho vyberou koupí výrobek ,který předčí všechny očekávání.Výtka snad jen na to že se nedá ovládat dálkově, ikdyž jsou tam časové intertvali,které jsou dostatečné.
Funguje, i když ne tolik, jak jsem čekal. Možná jsem se překlikl a koupil jsem jiný produkt, ale čekal jsem těch 50 litrů za den a dává to necelých dvacet.
Účinná a tichá vysoušečka
- malé rozměry
- funguje
Je menší, než jsem čekala, což je ale dobře. Funguje jak má, buď se voda shromažďuje v nádržce nebo jde připojit hadice. Mám akorát lehké pochybnosti o tom, jak měří vlhkost. Když na něj položím vlhkoměr také z Lidlu, tak se hodnoty liší o 10 i více procentních bodů (vysoušeč měří více). Nejspíš to bude umístěním čidla uvnitř. Hlasitost ujde, přes den to skoro nevnímám, ale spát s ním v jedné místnosti za chodu moc nejde.
funguje dle uvedených parametrů
- Doporučuji
- Malý výkonný
Jsem mile překvapena, po povodni vysušují sklad 18 M2.
Z 80% po týdnu 50% vlhkosti v místnosti.
Kvalita za rozumnou cenu
- Opravdu splňuje, co bylo slíbeno
- Malý, tichý
- Výkonný
- Možnost načasování
- Hlídá vlhkost v místnosti a podle nastavení sám zapne či vypne
Jsem naprosto spokojena, vyhovuje všem požadavkům.
- Po doručení okamžitě vyzkoušeno! Pracuje spolehlivě.
- Poměr cena / výkon, předčil očekávání.
- V praxi = cca. 17 st. C, vlhkost 68 % po 3 hodinách na max. výkon, výsledek cca. 4 l kondenzátu. Celkem slušné, oproti dříve vyzkoušeným Odvlhčovačům vzduchu.
- Uvedených 50 litrů za 24 hodin, je asi jen v sauně, či páře :-) = v extrémně ideálních podmínkách. Mimo realitu.
Doporučuji.
- tichý, 6 litrů za 24hodin
- Vysoká účinnost
- poměrně tichý
- odvlhčuje opravdu hodně vody
- velká nádoba na vodu
- intuitivní ovládání
- poměrně těžký (pokud chcete vynést do patra, jinak má samozřejmě kolečka)
- během provozu se pod ním tvoří drobná loužička
- při manipulaci s nádobou na vodu lehce vadí přívodní kabel
- po vyjmutí nádoby na vodu ještě trochu vody z trubičky vyteče
Chybí návod v českém jazyce, musel jsem hledat na internetu.
při malé velikosti velmi dobrý výkon.Ověřuji v zaplavené chalupě.
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »