Nejnovější recenze ze sekce Odvlhčovače vzduchu
- Po odlepení reklam pěkně vypadá :)
- Odvlhčuje a čistí vzduch tak jak má
- Ovládání na dálku, aplikace je funkční, možnost navolení časovačů atd.
- Opravdu dlouhý přívodní kabel
- Velká nádrž na vodu je super
- Kolečka na pojezd mezi místnostmi
- Hlučný. Spát se u toho nedá ani náhodou, při odvlhčování a pomalejším režimu větráku kolem 50dB. Zní to vlastně jako neustále puštěná lednička s větrákem navíc.
- Umí buď odvlhčovat nebo čistit vzduch. Neumí to zároveň. A neumí se ani přepnout sám z jednoho režimu do druhého (např. mám nastaveno odvlhčení na 55%, po dosažení se vypne, ale nepřepne do režimu čištění, musím ručně)
- Aplikace je sice funkční ale hnusná (divné UI, čínské znaky). Spárovat automaticky nešla, manuálně to po nějakém divném procesu nakonec šlo.
Kvalitní hlučný odvlhčovač/čistič vzduchu s velkým zásobníkem na vodu a odfláklou apkou. Dělá co má. Hluk uspává malé batolata, větší děti to chtějí na noc vypnout. Z 65% se dostane na 55% vcelku rychle, pak už se tomu dolů moc nechce (při teplotě 20C, místnost cca 75m³).
- Funguje, skutečně pohlcuje vlhkost.
- Malé rozměry
- Relativně malá hlučnost
Je vhodný hlavně do malých prostor jako koupelna a podobně. Do ložnice i přes malou hlučnost to ale nedoporučuji z důvodu neustálého bzučení
+ výborně vytahuje vzdušnou vlhkost
+ snadná obsluha
+ je vidět hladina odsáté vody
Funguje,snadná obsluha
Používám zatím krátce, ale není co vytknout, vše funguje, jednoduchá obsluha, poměrně tichý chod.
překvapila mě velikost, lehkost a není hlučný
- Funguje
- Snesitelná hlučnost
- Jednoduché ovládání
- Zámek ovládání
- Možnost vypnutí podsvícení
- Velká nádržka
- Odvlhčuje velmi dobře
- Je stejně nedostačující
Odvlhčovač jsme použili do 2 místností 11m2. Mysleli jsme, že to pomůže v zimě proti pocení oken. Odvlhčovač za pár hodin nasbíral asi 0,75l, což jsme vůbec nepochopili, že je v místnosti tolik vody, což podle výpočtů vlhkosti není ani snad možné. Vlhkost nám klesla asi o 10-15%. Okna se ale potí dál. Doporučuji spíše v takových mrazech nebát se účtu za topení a ráno otevřít okno na 5 minut a vlhkost v místnosti poklesne taky značně. Je blbé, že při poklesu vlhkosti a čekání na další odvlhčování běží ventilátor, tedy vzniká hluk a spotřeba elektřiny. Taky je špatné, že sníženou vlhkost v místnosti je cítit při dýchání.
Jinak je odvlhčovač dobrý a účinný, ale má docela spotřebu.
snadná ovladatelnost, tichý chod, dobrý výkon odvlhčování
DOBŘE FUNGUJE . ODVLHČUJE. PĚKNÝ DESIGN. TICHÝ CHOD.
- Výkonný
Klarstein Shetland 600 černá
Přidáno: 5. února 2024
(naposledy upraveno 5. února 2024)
Zakoupeno v electronic-star.cz
Funguje velice dobře a nezabírá moc místa. Doporučuji.
- Odvlhčuje skvěle
- Dost hlučné.
- žádné
- nepoužilené zařízení, za den provozu při velmi vysoké vlhkosti vzduchu a teplotě cca 23°C odvlhčí sotva 0,5-1 deciltr vody. Údaje v technické specifikace nejsou tedy pravdivé.
nepoužitelné, zřejmě pouze nefunkční napodobenina
Po dvou měsících používání z něj teče voda na podlahu i když není nádrž plná
- Výkon
- Manipulace
- Možnosti nastavení vlhkosti a časovače
- Hlasitější
Odvhlčovač funguje skvěle i ve větších místnostech. Automaticky podle teploty odhadne i vlkhost.
- dva v jednom - čistí i odvlhčuje
- možnost ovládání a indikace stavu přes mobil
- pěkný design
- dokáže obsloužit i velkou místnost do 30m2
- velmi tichý chod v režimu sleep
- jednoduché ovládání i čištění
- zatím o ničem nevím
Velmi šikovné zařízení, které mnohonásobně zvýší uživatelský komfort v každé místnosti. Díky aplikaci v mobilu máte okamžitý přehled o stavu vzduchu a teplotě v místnosti.
Funguje dle představ. Při odvlhčování je hluk srovnatelný s lednicí. Přístroj při rozběhu i vypnutí sebou škubne. Nemá plynulý rozběh. Po týdnu provozu přidal trošku na hlučnosti, ale nic tak hrozného. Při čištění vzduchu je hlučnost minimální. Srovnatelná s větrákem v místnosti.
Je funkční, v noci je mírně slyšet, asi záleží na prostředí
kde přístroj pracuje- u mne má menší výkon
než je prezentováno
Zobrazuji 341 - 360 ze 500 recenzí « Předchozí 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Další »