Nejnovější recenze ze sekce Odvlhčovače vzduchu
Super výrobek, pracuje nad očekávání dobře, je extrémně tichý, spousta funkcí, při pravidelném používání vlhkost zmizela.
- dle mých zkušeností oproti jiným odlučovačům relativně tichý
- Jsem moc spokojená,skvělý výrobek.
Chybí návod v českém jazyce...výrobek je plastový, je třeba opatrnosti při zacházení. Funguje dobře.
Dostatečně velká miska na vodu, tichý chod, srozumitelné ovládání, nemám co vytknout, naprostá spokojenost
Concept OV2216 Perfect Air Smart
Registrovaný uživatel
Přidáno: 11. ledna 2024
(naposledy upraveno 11. ledna 2024)
Zakoupeno v Concept
- Nastavení požadované vlhkosti při které vypne
- Aplikace na telefon
- Rychlost odvlhčení
- Signalizace čistoty vzduchu
- Při odvlhčení i čistí vzduch
- Hlučnost
Celkově jsme spokojený. Měli jsme před tím Rohnson, který měl stejné parametry, ale odvlhčit místnost trvalo celý den. Teď zapínáme na 2 hodiny a vlhkost je ok. Dá se ovládat přes aplikaci na telefonu, tak se nemusím ani zvednout :)
Má to i čističku vzduchu, ale to se těžko posuzuje. Signalizace při zapnutí ukazuje někdy špatný vzduch a po nějaké době ukáže lepší, ale pocitově nejde hodnotit.
- Vykon
- Filtrace
- Ionizace
- Ovládaní přes aplikaci
- Několik programů
- Možnost napojení na odpad
- Regulace jakou vlhkost má udržovat
- Velká nádržka na vodu.
- Možnost připojit dvě WIFI
- Nejde naplánovat zapnutí, jen časovač na vypnutí
- Aplikace má své chybičky. Nefunguje historie.
Celkově jsem spokojený. Účinné snižuje vlhkost. Řeší náš problém s plísní. Vzduch i filtruje. Lehce přenosná. Umí se připojit ke dvou WIFI.
Odhaduji, že to udělá cca 2,5 litru za den. Běžná vlhkost vzduchu je 56%. I když vlhkost klesne, a má se stroj vypnout, tak pořád jede. Večer vypínáme. Super jsou kolečka, dlouhý kabel. Doporučujeme.
- Nemám žádné připomínky ani výhrady k produktu.
Produkt byl uveden do provozu, bezproblémové ovládání a nastavení odvlhčování. V pokoji se snížila vlhkost na přijatelnou hodnotu. Odvlhčovač byl použit i v jiné místnosti. Zpracování odvlhčovače je kvalitní.
- blablabla
- malý, skladný a účinný
- Funguje dobře, dělá, co má
- Hlučnost 50 dB
- Ideální v zimní období. Super funkce program Noc a Sušení prádla v bytě. Žádná orosená okna a konec výskytu plísní na zdech.
- Zatím žádná
Velká spokojenost
Malý, do menších prostor, ale s tím jsem ho kupoval. Jinak pracuje jak má, máme v kuchyni na okně a každý den v nádobce 2 cm vody.
- Vysouší a čistí vzduch zároveň
- Je poměrně tichý
- Velký zásobník na kondenzát
- Relativně lehký
- Mohl by mít trochu lepší flow vzduchu
- Nedaří se mi ho připojit k WiFi - Podpora neodpovídá
Před tímto vysoušečem jsem měl cca půl roku zapůjčený průmyslový vysoušeč vzduchu - mám ted možnost srovnávat:
Oproti průmyslovému vysoušeči je o dost tišší, menší a lehčí. Zároveň ale suší asi o 30% méně, což je ale oběť kterou jsem ochoten podstoupit za výše zmíněné výhody.
Za noc je schopen vysušit vzduch v neobývaných prostorách o cca 10-15% (obývací pokoj cca + chodba + malá koupelna - cca 75m2).
Pokud jede bez chladiče (pouze čištění), tak je velmi tichý (musí stát na opravdu rovném povrchu). Pokud však běží i chladič, je hlučnější a rozhodně by se u toho dobře nespalo. Na druhou stranu, pokud ho máte za dveřmi, je to vcelku dobrý generátor bílého šumu.
Používám ho tedy většinou v prostorech, kde se aktuálně nenacházíme.
Snažím se ho spárovat s WiFi, ale mám podezření na vadný WiFi modul. Bluetooth se zvládne s vysoušečem spojit, ale následné spojení s WiFi nebylo ani jednou úspěšné a nejsem si jist, zda se dostal do AP párovacího můdu, nebo ne, nicméně AP nevidím. - Podpora bohužel neodpovídá.
Obecně: Za mne plní svou funkci velmi dobře (vysoušení obývané novostavby) a po cca 1-2 týdnech používání bych ho doporučil i ostatním.
Solidní výrobek za rozumnou cenu, nizka spotřeba energie, používán k vysoušení prádla k plné spokojenosti, objednán další do druhé domácnosti
- Nezávislá funkce ionizace
- 5 letá záruka
- docela hlučný
- malá nádoba
Vlhkost se snížila a tvoření plísně se výrazně zpomalila. Hlučnější ale asi jako všechny co mají kompresor. V ložnici bych ho asi nesnesl. Máme vedle vlhkoměr a ukazuje rozdíl 8%.
- Zatím funguje OK.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- dobře komunikuje s mobilní aplikací
vše splňuje co jsem očekával
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- funguje jak má
- uvedený příkon neodpovídá realitě, je vyšší než je uvedeno
- uvedená hlučnost je také znatelně vyšší, než je uváděná
Krom neodpovídajícího popisu přikonu a hlučnosti je to šikovný malý odvlhčovač s čističkou vzduchu
Zobrazuji 381 - 400 ze 500 recenzí « Předchozí 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Další »